A magyar játékos belépője pirosat ért a PL-ben, nagy meccsekről marad le + videó

A Bournemouth szerda este annak ellenére is képes volt megőrizni egygólos előnyét a Wolverhampton otthonában, hogy Kerkez Milost kiállították az angol bajnoki mérkőzés hajrájában. A magyar válogatott védő egy belépőért azonnali piros lapot kapott, így csapata következő két meccsén nem lehet ott.

2024. 04. 24. 23:43
Kerkez Milos
Kerkez Milos Forrás: instagram.com/miloskerkezofficial/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

zsinórban negyedszer, a Wolverhampton elleni mérkőzésen is bekerült a Bournemouth kezdőcsapatába. Jól alakult a szerdai találkozó a vendégek szempontjából, Antoine Semenyo góljával a 37. percben vezetést szereztek. A második félidőben Hee-Chan Hwang ugyan kiegyenlített, de szabálytalanság miatt érvénytelenítették a Wolves találatát. 

A Bournemouth-t ezek után Kerkez hozta nehéz helyzetbe. A magyar játékos egy kemény belépőért piros lapot kapott a 79. percben.

A Bournemouth aztán nagyot küzdött, és emberhátrányban is sikerült megőriznie az előnyét, 1-0-ra nyert. Ez kevésen múlott egyébként, mert a Wolverhampton a 99. percben kiegyenlített, de les miatt nem adták meg Max Kilman gólját.

Kerkez a piros lapja miatt a Bournemouth legalább két, de akár három bajnoki mérkőzését kihagyja, így a Brighton és az Arsenal, esetleg a Brentford ellen sem játszhat.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.